pondělí 26. září 2011

Zanechal jsem stopu

1)tenhle tyden sem byl docela nervoznim,clovekem co nestiha...opet. Je toho strasne moc, mam trochu problemy s organizaci a se soustredenim, ale zvladam to docela dobre-uz jenom par dni budu doma!!!!!!!!

2) ikdyz sem toho zvladl fakt docela dost, tak nestiham...ale ja to zvladnu-mam jasnou predstavu co musim udelat a jak dlouho to bude trvat..takze zpozdeni dozenu ve stredu zhruba o pul seste odpoledne:-) a pak to bude pohodicka, bigbit:-)

3)tech kroku k cili sem podnikl tenhle tyden fakt hodne, ale ten nejdulezitejsi byl ze sem si vyridil a prokazal veskery prijmy a kolik sem zaplatil na danich v Anglii,byl to sice ocistec,ale o to lepsi pocit ze uz to mam z krku.

4)No zjistil sem ze sem tady v te mistni komunite asi zanechal vetsi stopu nez sem si myslel. Ted v sobotu sem mel rozluckovou party a prislo za mnou docela par lidi s tim ze u nich mam dvere kdykoliv otevreny, ze u nich muzu kdykoliv bydlet atd. Ocividne sem zapadl do jine kultury a komunity docela dobre a lip nez sem cekal.....zkratka z toho plyne ze se umim dobre prizpusobit.

5) Vetsinou sem byl naladenej na pozitivni veci,ale trosku to kazil stres...

6) Ja a moje emoce? No tak tohle je snad moje zivotni tema. V minulosti sem mnou emoce mavaly neskutecnym zpusobem a vetsinou to vedlo k totalne impulsivnim a neprimerenejm reakcim. Za poslednich par let si troufam rict ze sem udelal v tomhle smeru fakt velkej pokrok. Naprosto klicovy pro me je umet svoje emoce spravne vyhodnotit a delam v tom pokroky.

7) Prestehovat se, stavit se za strejdem do nemocnice a jeste par veci ktery si necham pro sebe.

8)Tech priorit je tolik ze ted nejsem schopnej vyzdvihnout 3.

9)Jo tak ten se plni...mam z toho radost a dobrej pocit.

10) Uzasnou partnerku a praci kterou chci delat a ktera me bavi.

Bonus: furt nekourim. Hec:-)

Žádné komentáře:

Okomentovat