neděle 22. května 2011

Pokračujeme dále

Prví tři měsíce máme za sebou a nyní jdeme do další části. Někteří motýlci odešli a týmy jsme změnili. První trimestr byl zaměřený na objevení skrytých vloh, skutečných přání a toho, jak daleko jsme od místa, kde chceme být. Koncept byl velmi různorodý, motýlci se naučili nové techniky- EFT, Ho opono pono, vypouštění negativity za pomocí přírodních živlů, odpoutání se od staré identity, silnější vnímání vlastní přítomnosti, spojení s nejlepším já, techniku vnitřního slunce,nový postoj k sobě, aj. Objevili klíče k dalšímu životu, zjistili, které cíle ladí s jejich skutečným vnitřním já a které byly jen zástupnou potřebou nenaplněných dětských let.
Tento nový trimestr už jsme více my všichni jako jeden, jsme jedno těleso, které vyvinulo stejný směr k jednomu cíli, ač každý k jeho vlastnímu, a sice, být šťastný.
Na programu je uvolnit - rozpustit vše, co nám stojí v cestě, naučit se žít co nejvíce v přítomném okamžiku, vzdát se kontroly, která je stejně jen iluzí a co nejvíce rozšířit energii srdce, převést zákon přitažlivosti do každodenního života, materializovat si přání co nejjednodušším způsobem, přijmout svoji identitu ve všech podobách, vyzkoušet si skutečné herectví za odborného vedení, absolvovat svatojakubskou cestu se Stanleyem a nakonec opětné grilování, které proběhlo i na závěr tohoto trimestru.




Žádné komentáře:

Okomentovat