neděle 29. května 2011

Ukulele Julinka

1)Ze vseho nejvic sem si za posledni tyden uzil svyho ukulele (rikam mu Julinka:-)))). Konecne mne zacaly jit hrat pisnicky na ktery sem dlouho nemohl prijit. To byste neverili jak dobre zni Rolling Stones na ukulele. Dohromady sem o vikendu hral aspon 8 hodin-no parada, nemohl sem prestat. V sobotu bylo krasny pocasi tak sem sbalil Julinku, ladicku a dve piva v plechovce a sel sem k lesu, u reky sem se vyvalil na travu otevrel plechovku a hral skoro cely odpoledne.Mam ten nastroj cim dal radsi.!!!

2)Ani nevim jestli mne neco opravdu ublizilo protoze minulej tyden se opravdu vyvedl. Spis poradne vytocilo. Jak jinak je to pracovni zalezitost..V praci sme meli meeting kvuli zlepseni urcityho procesu,tak se seslo asi 6 zainteresovanejch lidi a ze zacatku se mluvilo o nicem,obecny kecy aby se nereklo…Po nejake dobe zacali vsichni hyrit napadama ,ale nikdo nic nezapsal,neurcil a nepridelim nikomu konkretni akci. Kdyz sem rekl ze musime jasne definovat co, kdo a do kdy se ma udelat,potom se vsichni zacali vykrucovat, protoze zjistili ze napady sou dobry,ale obnasi to hodne prace.Nakonec se mluvilo o nicem, stejne jako na zacatku…celou dobu sem se snazil kontrolovat,ale ve finale uz sem to nevydrzel a totalne vypenil. Rekl sem jim ze jestli chcou priste plytvat mym casem na nekonstruktivnich zvastech ktery nikam nevedou ,tak at me radsi priste vynechaji. Rekl sem jim co bych udelal ja a pak sem odesel se slovy ze nemam dalsi hodinu abych cekal jestli to odsouhlasi nebo ne….Sice me to potom trochu mrzelo protoze uz sem takhle nevytekl docela dlouho,ale co se prace tyce tak me vytaci kdyz sou lidi nekonstruktivni a kritizujou jakoukoli kreativitu…nejdou primo k veci..musim na sobe jeste zamakat.

3)k tomuhle opravdu nevim co napsat,protoze sem nebyl na minule schuzce

4)Co si dluzim?Asi vic odvahy.Normalne ji mam docela dost ,ale kdyz de o neco co je dulezity tak sem obcas posera. Myslim si ze je uplne normalni se bat nejakejch veci,ale de o to prekonat strach. Driv sem s tim nemel moc problemu..ted je to horsi.

5)posledni dobou sem naladenej na samy hezky veci. Musim rict ze posledni dobou se mam nejlip za posledni 2 nebo 3 roky.Ukulele, hudba priroda,muj zdravotni stav je daleko lepsi (hlavne diky EFT) takze konecne chodim na prochazky, dostal se od kamosa cinky tak se snazim trochu zpevnit ten ‘rosol’ co mam tele a aspon trochu zhubnout.Tyhle veci me bavili tenhle tyden…

6)Driv sem byval docela velkej cholerik a musim rict ze k tomu mam tendence ,ale posledni dobou sem si uvedomil ze to fakt nema cenu protoze tim ublizuju nejvic sobe,kazi to naladu a nuti me to premyslet negativne coz nechcu. Ted se me vetsinou dari zustat klidnej nezavisle na tom jaky problemy prijdou. No teda az ten incident v praci…ale to bylo jen jednou za tyden coz je velkej uspech..a bude to jeste lepsi-o tom nepochybuju!!!

7) 3 priority na pristi tyden:

Koupit si neopren a neoprenovy boty abych mohl jit co nejdriv zase surfovat a nemusel si vsechno pujcovat na plazi

Poradne nastudovat nekolik ISO norem,protoze me ceka pracovni pohovor na uplne uzasnej job… a chcu bejt pripravenej nejlip jak muzu.

Naucit se aspon 3 novy pisnicky na ukulele + molovy stupnice

8) 3 priority na pristi mesic:

Udelat vsechno proto aby vysel ten pracovni pohovor-takze studovat normy, proklepnout si tu firmu, jeji marketing, konkurence shopnost, osvezit si delani auditu atd. Tj. Studova a studovat...

Koupit si kosile a kravaty aby me ladili ke kvadru abyh udelal na pohovoru dojem. To bude vzhledem k mymu pristupu k mode asi nejslozitejsi:-)))

Jestli vyjde pohovor, tak zacit pripravy na stehovani, ruseni trvalejch prikazu,ruseni uctu v bance, zdravotni pojisteni.....uz ted mne z toho hlava kolem...ale ja to samozrejme zvladnu..jak,jinak:-))))

9) Kdybych nic nemusel delat a vsechno mel tak bych stejne neco delal protoze jinak bych zdegeneroval, mel dva metraky a asi bych nebyl schopnej ani racionalne uvazovat...

10) za rok? No doufam ze uz budu v CR. Budu mit svuj vysnenej job (uz to mozna neni daleko), no a nejakou hodnou slecnu...dofam ze bude chytrejsi nez ja:-))))

Bonus: V pondeli je v Anglii statni svatek tak si udelam nejakej peknej vylet a vezmu si sebou moje ukulele.

Žádné komentáře:

Okomentovat