neděle 24. července 2011

Moje ego vyrostlo jako mrakodrap

1) Tenhle tyden se nestalo nic tak skvelyho abych to mohl vyzdvihnout,ale vsechno zacina bejt najednou vic v pohode…..Hlavne citim ze se v poslednich tydnech hodne menim…nejsem si jistej jestli je to k lepsimu, ale sem cim dal vic klidnejsi, moje prirozeny reakce se meni, muj pohled na svet. Ne vsechny zmeny se na prvni pohled zdaji k lepsimu,ale to zjistim az za nejakej cas…Priklad: dneska sem ublizil sve kamosce a to tim ze sem jednal naprosto prirozene, proste sem ji v tu chvili rekl co si o ni myslim….nedala to.Kdykoliv pred tim bych z toho mel blbej pocit…dneska ne..najednou je to osvobozujici…uzivam si svou zmenu…bavi me to pozorovat, ikdyz to zatim moc nechapu….

2) Asi snad jenom ze sem zkazil Chilli con carne..... jeste sem asi pozitivne nabitej z minulyho tydne kdy sem byl doma

3) Jestli sem na ceste ke svym cilum? Rozhodne..uz se to rysuje. Sem odhodlanej vic nez kdykoliv pred tim a ja sem typ cloveka co nic nevzdava…zase sem jednou motivovanej jako hrom. Moje ego vyrostlo jako mrakodrap (z duvodu ktery si necham pro sebe) a strach opadava…..Joooooo, jedeem….nekracim po lavce nad propasti…..ted po ni bezim beze strachu na druhou stranu!!!!!

4) Bojim se uz min a taky o sobe vic premyslim takze si musim najit neco jinyho co si dluzim...asi vic trpelivosti

5) Neda se rict na co bych se ladil, ale nejak zacinam brat vic a vic veci pozitivne-svym zpusobem se da rict ze tenhle tyden sem byl naladenej pozitivne skoro na vsechno…asi sem se musel nekde prastit do hlavy, jako bych to ani nebyl jaJ

6) Jeste sem tenhle tyden nic nepochopil ale snazim se o to…Snazim se vic pochopit sam sebe…travim nad tim vic a vic casu a bavi me to.

7) Plany na tenhle tyden: ja vlastne zadny extra plany nemam…tesim se na cokoliv co prijde a na to jak se stim porvuJ

8) Na dalsi mesic je plan opet jeden-stehovani+nova prace....jo a novej Harry Potter!!!

9) Cestovat, milovat,rozdat se, pomahat a smat seJ

10) Super prace a super slecna!!!!!

Žádné komentáře:

Okomentovat