neděle 18. září 2011

Krůček po krůčku

Už počátkem týdne jsem se cítila hodně psychicky i fyzicky unavena. Uvědomila jsem si, že tímto tempem dlouho nemohu jít. Vyhledávala jsem přímý kontakt s přírodou. Často jsem chodila k řece a čerpala energii ze stromů. Odpočnula jsem si alespoň po fyzické stránce a teď doufám, že následující týden doženu všechny své restíky.

V plnění mého plánu jsem se asi trochu opozdila, ale doufám, že o to budu následující týden efektivnější a po psychické stránce vyrovnanější a se značným nadhledem.

Myslím si, že odpočinek je také určitým krokem, který vede k mým cílům. Je dobré umět vypnout a nevyčítat si to, což se učím. Učím se více naslouchat svému tělu a mysli. Vždyť je to to nejdůležitější, co mám.

Díky naši společné integraci jsem si uvědomila, s čím vším jsem nespokojená. Krůček po krůčku vylepšuji svůj domov a tím pádem i pročišťuji svoji mysl.

Nejčastější myšlenky tohoto týdne byly velice sporné. Často jsem myslela na Petra, jak by bylo hezké pokračovat v našich společných plánech, co jsme měly. To je to, co by si přálo mé srdíčko, moje nejniternější já, ale zároveň vím, že tyto touhy jsou nereálné a hlavně, že mi ubližují. Snažím se je vyhnat, ale mám pocit, že čím častěji ho vidím, je to pro mě těžší a těžší. Jedinou útěchou pro mě je fakt, že čas vše vyléčí. Už aby to bylo …

Víc než kdy jindy se mi projevila potřeba vyčistit svoji mentální úroveň vnímání.

Chci získat zpět svůj nadhled, ujasnit si svůj postoj a myšlenkami se osvobodit od Petra.

Zpevnit si svůj postoj, věnovat se osobnímu růstu a radovat se z moji práce, ze svého života.

Žiji svojí rolí a pracuji na další, vztahové a rodinné roli.

Žádné komentáře:

Okomentovat