pondělí 28. listopadu 2011

Je dobře přijímat vše,co přijde

1.Užila jsem si poslední krásnou Metu, cítím už tu předvánoční atmosféru a to si užívám. Moc neužila cha cha, ale mám radost, že jsem vymalovala poslední pokoj a jak kluci položí tento týden podlahu hned se budu koukat a vyzdobím stromeček.
V poslední době miluji stromeček dlouho před vánoce a to si umím užívat. Takže ho dávám čím dál víc dřív.
2.V zásadě mi neublížilo nic, jen se na mě zase vykašlal klient bez omluvy a už to od něj také nebylo poprvé. Zase mě vyškolil.
3.Oheň? Tentokrát jsem se moc ohnivě necítila, jen mě snad akční oheň asi popohnal k tomu vymalování pokoje. Jak já jsem to dlouho odkládala a nechtělo se mi do toho.
4.Můj pokoj stále není uklizen, to je tolik věcí které jsou (potřebnější a důležitější a zajímavější)ach jo.
5.Ladím se pozitivně a radostně.
6.Stále se utvrzuji v tom, že je dobře přijímat vše co přijde, rozhodí mě to, lhala bych, kdybych napsala, že vše beru lehce, ale už si to dovedu zpracovat a vyhodnotit.
7.Příští týden jsou mou prioritou platby a to bude fuška, kontrola v práci, zubař, no toho je a ten dodělaný pokoj připravený na stromeček.
8.Příští měsíc prostě vše kolem vánoc a taky uzení, super.
9.Byla bych líná a sobě odporná. Když aspoň něco musím, je to pro mě pohon.
10.Jsem bohatá ve všech směrech a peníze, které ke mně hojně proudí rozmnožuji, spořím, invetuji a dělím se o ně a pomáhají zlepšit život i všem ostatním.Mám partnera snů a jsem zdravá a šťastná a toto vše šířím kolem sebe dál.

Žádné komentáře:

Okomentovat